Bewaar voor later

Monument Duif

 3495,00

  • Referentie 631
  • Afmetingen (cm) 190 x 80
Offerte aanvraag » Bewaar monument

Prachtig uitgevoerd monument met uitgehakte duif. Het materiaal, Royal Impala graniet, is op twee manieren bewerkt, waardoor dit mooie contrast ontstaat. Door het gebruik van hoogteverschillen, lijkt het monument te zweven. De bijna geheel dichte dekplaat zorgt ervoor dat er weinig onderhoud nodig is. De belettering kan op het monument worden gezandstraald, maar er kunnen ook prachtige bronzen letters op worden bevestigd.


Onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, plaatsingskosten, gewapend betonnen fundering en 25 jaar garantie op breuk. Het monument is in elke graniet kleur verkrijgbaar. De genoemde prijs is afhankelijk van de maatvoering van het monument en exclusief eventuele accessoires die mogelijk zichtbaar zijn op de foto.

Alle prijzen op de website van Memorial Gedenktekens zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen welke nog niet op de website verwerkt zijn.

Kosteloos tijdelijk monument

Bij dit monument leveren wij kosteloos een tijdelijk gedenkteken in de vorm van een hart, inclusief inscriptie. Lees hier alle informatie »

Monument Duif

  • Referentie 631
  • Afmetingen (cm) 190 x 80
 3495,00

Vraag offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan