Kosteloos tijdelijk monument bij Memorial Gedenktekens

Wanneer u besluit een familie grafmonument bij Memorial gedenktekens te bestellen, krijgt u van ons gratis een tijdelijk granieten, hartvormig naammonument ter grootte van ca. 40 cm. Normaal zou de waarde van deze naamsteen € 135.- zijn, maar wij verzorgen deze, incl. naam en data, kosteloos.

Na plaatsing van het definitieve familiemonument, is de naamsteen voor u en kunt u deze op een mooie, persoonlijke plek plaatsen.
Na een begrafenis kan het enige tijd duren voordat een definitief monument wordt geplaatst. Dit heeft niet alleen te maken met de levering van het grafmonument, ook de aarde moet inklinken. Om een graf herkenbaar te maken voor nabestaanden zal de begraafplaats meestal een (plastic) bordje plaatsen op het graf. Wij bieden u kosteloos een warmer alternatief.

Bestel bij ons een persoonlijk familie grafmonument en ontvang gratis een tijdelijk monument inclusief inscriptie: een prachtige, granieten naamsteen in de vorm van een hart. De naamsteen is volledig kosteloos als u het definitieve familie grafmonument bij ons aanschaft.

Neem contact op met ons en informeer naar de mogelijkheden.

Telefoon 072 533 06 91 of e-mail info@memorialgedenktekens.nl