Werkwijze

Onze werkwijze;

We nodigen u uit om in alle rust in onze toonzaal en siertuin rond te kijken, om een indruk te krijgen van ons assortiment. Desgewenst halen wij u bij u thuis op, of bezoeken wij u met uitgebreide voorbeelden aan huis. Al schetsend en luisterend maken we samen met u een ontwerp waarin persoonlijke aspecten verwerkt kunnen worden.

Een geheel compleet monument kunnen wij u al vanaf € 1350,- aanbieden. Op het moment dat het ontwerp aan uw wensen voldoet, kunnen we ons over de verschillende manieren van belettering gaan buigen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan zandstralen, maar ook aan opgelegde letters van brons of roestvrij staal.

Nadat een totaalbeeld van het monument is ontstaan ontvangt u de offerte, rekening houdend met uw budget. U ontvangt een “all-in prijs” met daarin de kosten van fundering, plaatsing, te zandstralen tekens en BTW; een zeer transparant prijsbeeld.

Indien u tot bestelling overgaat, nemen wij u alle verdere zaken uit handen. Het monument wordt vervaardigt en de plaatsingsvergunning vragen wij aan. Tijdens de levertijd van het monument, die 10 tot 12 weken in beslag neemt, helpen wij u bij het samenstellen van een treffende tekst, welke op het monument geplaatst zal worden. Uiteraard krijgt u hiervan voorbeelden thuisgestuurd, zodat u een goede indruk heeft van het resultaat.

Zodra de plaatsingsvergunning door de gemeente is afgegeven en wij het door u goedgekeurde ontwerp retour hebben ontvangen, wordt het plaatsen van het monument op de begraafplaats ingepland. Bij de plaatsing kunt u uiteraard aanwezig zijn.

Direct na het plaatsen van het monument nemen wij contact met u op, zodat u het gedenkteken kunt gaan bezichtigen. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via de site of per telefoon op 072-5330691