Werkwijze

Onze Werkwijze

We nodigen u uit om in alle rust in onze toonzaal en siertuin rond te kijken, om een indruk te krijgen van ons assortiment. Desgewenst halen wij u bij u thuis op, of bezoeken wij u met uitgebreide voorbeelden aan huis. Al schetsend en luisterend maken we samen met u een ontwerp waarin persoonlijke aspecten verwerkt kunnen worden.

Een geheel compleet monument kunnen wij u al vanaf €1350,- aanbieden. Op het moment dat het ontwerp aan uw wensen voldoet, kunnen we ons over de verschillende manieren van belettering gaan buigen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan stralen, maar ook aan opgelegde letters van brons of roestvrij staal.

Nadat een totaalbeeld van het monument is ontstaan ontvangt u de offerte, rekening houdend met uw budget. U ontvangt een “all-in prijs” met daarin de kosten van fundering, plaatsing, te stralen tekens en btw; een zeer transparant prijsbeeld.

Indien u tot bestelling overgaat, nemen wij u alle verdere zaken uit handen. Het monument wordt vervaardigt, en de plaatsingsvergunning vragen wij aan. Tijdens de levertijd van het monument, die 7 tot 12 weken in beslag neemt, helpen wij u bij het samenstellen van een treffende tekst, die op het monument geplaatst zal worden. Uiteraard krijgt u hiervan voorbeelden thuisgestuurd zodat u een goede indruk heeft van het resultaat.

Zodra de plaatsingsvergunning door de gemeente is afgegeven en wij het door u goedgekeurde ontwerp hebben retour ontvangen, wordt het plaatsen van het monument op de begraafplaats ingepland. Bij de plaatsing kunt u uiteraard aanwezig zijn.

Direct na het plaatsen van het monument nemen wij contact met u op zodat u het gedenkteken kunt gaan bezichtigen. Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via de site of per telefoon op 072-5330691